Què és l'espirulina?

14 de mayo de 2023
por
Què és l'espirulina?
Joan Solé Guàrdia

L’espirulina és una micro alga amb una gran varietat i quantitat de vitamines, minerals, proteïnes i elements antioxidants beneficiosos per a la salut. Si és artesanal, com la que cultivem a Organa, és un aliment altament nutritiu i sostenible que t’ajuda a equilibrar la teva alimentació d’una forma natural, fàcil i saludable.

És habitant del planeta Terra fa més de 3.500 milions d’anys.

Avui en dia continua contribuint a reduir l’efecte hivernacle. La seva capacitat fotosintètica és equiparable a un bosc tropical.

Així la va catalogar l’ONU l’any 1974. I fins a dia d’avui ha estat l’únic organisme en ser tractat així:

Un dels millors aliments pel futur de la humanitat

A l’any 2003 a través de l’OMS es va crear l’IIMSAM, un organisme per tal de promocionar l’ús de l’espirulina per combatre la malnutrició.

L’any 2018 va ser enviada a l’espai per l’ESA (Agència Espacial Europea) per tal de comprovar l’activitat fotosintètica a l’espai.


L’espirulina fres​ca


L’espirulina fresca és la forma més pura de consumir espirulina

Això tan sols és possible si el cultiu està en un estat òptim i el processat es realitza d’una manera molt curosa.

L’avantatge de consumir l’espirulina fresca és comparable amb el consum de fruita fresca front a la fruita deshidratada. L’espirulina fresca a més a més de conservar totes les propietats de l’espirulina deshidratada artesanalment, permet consumir un producte viu i recentment recol·lectat.

 

Veure més